Ismerkedem

Verne Troyer, a 81 cm magasságú színész

Ha Danny DeVito alacsony, akkor mit mondjon Verne Troyer, aki az 1 métert se éri el?

Ő volt Mini Me, azaz Kicsi én az Austin Powers-ben. Az igazság az, hogy Verne Troyer-ről, a 81 cm-es színészről valójában keveset tudunk.

Született: 1969 január 1 Michigan-ben Első filmjeiben babáknak volt a kaszkadőrje pl. a Szabadnapos babának is Austin Powers sorozat tette híressé 30-nál is több filmben szerepelt eddig. Szerepelt a brit Big Brothers-ben is.

Verne Troyer amis környezetben, a civilizációs vívmányok nélkül nőtt fel.

Amisként nőttem fel, szóval tudom, hogyan kell lovas kocsit hajtani. Amíg felnőttem, rengeteget voltam a nagyszüleimmel, nagybácsikkal és nagynénikkel, akik mind amisok, és amikor látogatóba megyek, még mindig abba kultúrába csöppenek. A szüleim nem használnak áramot, vagy autót, de mivel én is így nevelkedtem, megszoktam ezt az életet, nem találom furcsának. Az amisok élete nagyon egyszerű, kicsit mint A farm ahol élünk. Hiányzik, hiszen ebben nőttem fel. Egy egészen más szemszögből nézel az életre, mert nincsen egy csomó zavaró tényező, nem befolyásol.”-mondta Verne Troyer. 

Ma már egy befutott, ám de zűrős életet élő színész. A sajtó folyamatosan a botrányaitól hangos. Hol a szexkazettája került nyilvánosságra, máskor meg egy valóság-showban csókolózik egy játékbabával. De botrányai ellenére egy kiváló színész, egy érdekes karakter. Végezetül egy kis duett az Austin Powers egyik legjobb jelenetéből:  

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!