Ismerkedem

Rossz ízlés = rossz házassággal?

Megint csak olvasgattam, ezúttal a Marie Claire-ben és egy olyan cikkel találkoztam, amit el kellett olvasnom, mert ledöbbentett.

A cikk ugyanis az ízléstelen menyasszonyi ruhákat összehozta a tönkre ment házasságokkal. Ásó, kapa és a rossz ízlés, ez a cikk címe, a kicsi Marie Claire-ben 90-93-as oldalon található és persze kiket is vett volna górcső alá, mint hollywoodi sztárokat. Olyan sztárokkal példálózott, mint Angelina Jolie, aki szétment Brad Pitt-tel. 

Vagy éppen Gábor Zsazsa 8. esküvője, ahol egyszerű csipkés felsőt vett fel, az esküvő másnap felbomlott.

Sorra hozta a sztárokat, de szerintem semmi köze ahhoz, hogy milyen az ízlése valakinek, a kapcsolatok manapság törékenyebbek, mint régen. Régen mindent, vagy sok mindent eltűrtek egy házasságban, ma már sokkal végesebb ez a türelem. Nem is beszélve arról, hogy a színészeknél, celebeknél a magánélet, a házasság megtartása talán a legnehezebb, ott állandó a kísértés, meg a féltékenykedés, visszatérve Angelina Jolie-hoz és Brad Pitt-hez.

A cikk egész jó lett, bár szerintem nincs összefüggés a rossz ízlés és a rossz házasság, szakítás között. Ez akkora baromság.

Gábor Zsazsa és Felipe de Alba esküvője

Merjünk egyediek lenni és ne a skatulyában toporogni, nincs szerintem olyan, hogy rossz ízlés, csak egyediség. Ami ma giccses, az lehet holnap divat, miért ne lehetnénk úttörők? A divat állandóan változik, valamikor a habos babos, máskor az egyszerű stb. Ne a divat, hanem mi határozzuk meg, mi jó nekünk. Egy ilyen cikk ne vegye el a kedvünket.

A párunkkal pedig legyünk kicsit türelmesebbek, nem a megcsalásra értem, hanem az apró dolgokra, amiket nehezen viselünk vele kapcsolatban. Ne adjuk fel könnyen a felépített kapcsolatunkat, mert az egy kincs.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!