Ismerkedem

Elolvastam a párkapcsolat kézikönyvét

Befejeztem A suutari leveleket egy fiktív mesét, habár az elején is említett valamit a szerző arról, hogy ez egy mese és hogy ő valójában nem egy finn, hanem egy magyar szerző, a Paeli Suutari csak egy álnév, a szerző igazi neve Csizmadia Zsolt Ákos. Ha az előszót jobban átolvastam volna, leestek volna ezek a dolgok… Tovább »

Csak tetkóst ne!

A külső az amit először meglátunk. Sokunknak határozott elképzelése van arról kit keresünk, de ha ezt nem is tudjuk, azt biztos, hogy kit nem. Valaki oda van a tetoválásokért, mást inkább taszít, ha meglát egyet is az amúgy szép nőn vagy férfin. Egy 20-as évei végén járó srác szájából hallottam, hogy szép ez a nő, kár… Tovább »

Blogajánló: Sorskerék

Ez egy 18+-os blog, aminek nem meglepően a főtémája a szex. De szerelmi, párkapcsolati tanácsokat is ad a magát kurtizánnak nevező nő. Énis emiatt olvasom, hogy válaszokat kapjak a férfiakról, a kapcsolatokról, de mit tudhat egy kurtizán?... Tovább »

Vicces esküvői fotók

Az ismerkedés jó esetben élettársi kapcsolat vagy esküvő követi. A pár legszebb napját próbálják gyönyörű, földöntúli pillanatnak megörökíteni. De vannak már kreatívabb, nem a hagyományos esküvői fotózások is, ahol a fotó kicsit életszagúbb lesz. Kicsit másabb, kicsit viccesebb.  Előtte: Utána: További képek:... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!